parallax background
 

Voorgerechten

Dagsoep

Vitamineboost!



Kaaskroketten



Huisgemaakte garnaalkroketten

Met verse Noordzeegarnaaltjes



Scampi's met lookboter

7 stuks

Huisgemaakte gefrituurde calamares




Verse handgepelde grijze garnalen met sla


Gambas in lookboter




Dagsoep

Vitamineboost!



Kaaskroketten


Huisgemaakte garnaalkroketten

Met verse Noordzeegarnaaltjes



Scampi's met lookboter

7 stuks

Huisgemaakte gefrituurde calamares




Verse handgepelde grijze garnalen met sla


Gambas in lookboter




parallax background
 

Hoofdgerechten

Vleesgerechten


Steak - eerste keuze van de lokale slager (250 gr.)

Natuur of met een saus naar keuze (Suppl.: peperroom, champignons crème of provençale)



Filet pur (250 gr.) - 1ste keus

Natuur of met een saus naar keuze (Suppl.:groene peper, champignons crème, provençale)



Western rib-eye met Rocquefort-saus




Mosselen


Mosselen natuur



Mosselen witte wijn


Mosselen look


Mosselen Lookroom


Mosselen Maison - Provençale


Visgerechten


Gebakken Noordzee-sliptongetjes (3)

Met een slaatje en verse tartaar



Gebakken kabeljauwfilet (350 gr.)

Met een slaatje en verse tartaar



Gebakken reuze-pladijs (700 gr.)

Met een slaatje en verse tartaar



Gegratineerd vispannetje in een kreeftenroomsausje

Met garnaaltjes, kabeljauw, zalm, tongfilet, rivierkreeft en scampi



Scampi’s met lookboter met slaatje (9 stuks)


Scampi’s maison met slaatje (9 stuks)

Met paprika's, champignons en ricardroomsaus met dragon



2 garnalenkroketten met frietjes en sla



Gambas in lookboter


Tomaat met verse handgepelde grijze garnalen



Panko gepaneerd kabeljauwhaasje met witloof,
mango en avocado



Bouillabaisse met rouille en croutons


Extra: verse mayonaise, tartaar



 

Kindergerechten & Snacks